Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Voetbaltickets voor Manchester & Liverpool

Welkom bij ManchesterLiverpool.nl de website voor degene die tickets wilt voor Manchester United in Old Trafford, Manchester City in Etihad Stadium, Liverpool FC in Anfield Road, Everton in Goodison Park en vele andere clubs in de Premier League 1. divisie. Hier bij ons kunt u gemakkelijk, slim en veilig tickets voor voetbalwedstrijden boeken in en rondom Manchester en Liverpool!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Tevreden klanten

FC Barcelona

FC Barcelona is opgericht door Juan Gamper in 1899. Camper plaatste een advertentie in de krant Los Deportes. In de advertentie liet hij weten dat hij een nieuwe voetbalclub start in Barcelona. Echter, dit deed hij niet. Uitgelegd op de website "FC Barcelona is Més que un club" meer dan alleen een club. 

Van 1929 en 1985 won FC Barcelona de league tien keer en was een van de beste clubs van Spanje. Echter nooit zo goed als de gehate club Real Madrid. De overwinning in 1990/91 was de start van een groots. Tussen 1991 en 2017 heeft Barca 14 titels gewonnen in de Liga en 5 keer de Champions League. Tijdens deze periode won Real Madrid 6 keer de Champions League en maar 8 keer de Liga titel. Spaans voetbal heeft nu twee troonbezitters. 

Hier bovenop heeft de club een excellente voorziening voor nieuwe telenten. Ieder jaar starten weer nieuwe sterspelers bij de FC Barcelona Academy en in 2013 een mijlpaal in de geschiedenis gebeurde. Voor het eerst bestond het team uit 11 spelers die getraind werden in de Academy. Dit team bestond uit: Valdés, Montoya, Puyol, Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets, Xavi, Fábregas, Pedro, Messi en Iniesta. De ster van iedere positie. 

Na de nederlaag in 2017 met alleen de Copa del Rey en de titel voor de grootste comeback in de Champions League geschiedenis (het verslaan van PSG 6-1). Barcelona is klaar om een nieuw record neer te leggen in het nieuwe seizoen. 

FC Barcelona staat ook bekend als de meest succesvolle sportclub met clubs in Basketball, handbal en zaalvoetbal.

Ticmate Liefdadigheid

FC Barcelona

Hier kunt U FC Barcelona´s wedstrijdprogramma dit seizoen op Camp Nou zien. Wij verkopen biljetten voor onderstaande thuiswedstrijden in La Liga, de Spanish Cup en Champions League met Barcelona.

Helaas, momenteel zijn er geen tickets beschikbaar voor FC Barcelona.