FAQ

Hoe krijg ik mijn tickets? Hoe krijg ik mijn tickets?
Wanneer wordt de wedstrijd gespeeld Wanneer wordt de wedstrijd gespeeld
Waar kom ik te zitten in het Stadion? Waar kom ik te zitten in het Stadion?
Worden er kortingen voor kinderen gehanteerd? Worden er kortingen voor kinderen gehanteerd?
Zijn onze zitplaatsen naast elkaar? Zijn onze zitplaatsen naast elkaar?
Rekenen jullie reserveringskosten? Rekenen jullie reserveringskosten?

Hoe krijg ik mijn tickets?

U dient de voucher die we u per e-mail hebben gestuurd, uit te printen en mee te brengen naar Manchester. Deze voucher dient te worden ingewisseld voor uw voetbal wedstrijdkaarten bij de conciërge of bij de receptie van het Ramada Manchester Hotel, Portland Street in het centrum van Manchester. U dient de wedstrijdkaarten op te halen VOORDAT u naar het voetbalstadium gaat. U kunt de voetbalkaarten bij het hotel ophalen vanaf 11:00 u. op de dag van de wedstrijd. Het adres en andere informatie betreffende onze lokale agent zal mee worden gestuurd met de voucher.
Terug naar FAQ

Wanneer wordt de wedstrijd gespeeld

De exacte datum en tijd van de wedstrijd wordt tussen 4 en 9 dagen voor de wedstrijd bevestigd. Een wedstrijd in het weekend wordt altijd gespeeld op zaterdag of zondag en een doordeweekse wedstrijd vindt altijd op dinsdag of woensdag plaats, meestal tussen 15:00 u. en 22:00 u. U kunt de data en aftrap tijden die vaststaan terugvinden op de relevante voetbalclub websites. Gelieve hier in uw planning rekening mee te houden aangezien wij NIET onder welke omstandigheden dan ook, tickets restitueren voor wedstrijden in Madrid. We zullen u niet informeren over bevestigde data en tijden maar we doen onze best de bevestigde data en tijden te publiceren op onze website zodra we die informatie ontvangen.
Terug naar FAQ

Waar kom ik te zitten in het Stadion?

Om te zorgen dat de belevenis van de wedstrijd optimaal en veilig is wordt u altijd geplaatst in het supporters vak van de thuisspelende ploeg en/of in het neutrale supporters vak van het stadion. Wij verzoeken u om niet de team kleuren, kleding, sjaals etc. te dragen van de tegenpartij en of met ze mee te juichen. Als u zich niet houdt aan deze regels dan kan u de toegang tot het stadion worden ontzegd of uit het stadion worden verwijderd. Wij kunnen u geen specifieke zitplaats of rijnummer garanderen of geven.
Terug naar FAQ

Worden er kortingen voor kinderen gehanteerd?

Ja maar wij hebben helaas geen toegang tot deze korting en kunnen ze daarom ook niet op onze website aanbieden. Alleen clubleden kunnen seizoenskaarten voor kinderen/jeugd bestellen. Wij verkopen alleen “normale” tickets ongeacht de leeftijd.
Terug naar FAQ

Zijn onze zitplaatsen naast elkaar?

Als u meer dan 3 zitplaatsen boekt kunnen we niet garanderen dat iedereen naast elkaar zit. Er is dan een kans dat u wordt opgesplitst in kleine groepjes van 2+2, 2+3, 3+3, 2+2+3 etc. Maar als u via ons boekt bent u gegarandeerd dat u NOOIT een geïsoleerde ENKELE ZITPLAATS krijgt toegewezen. Wij doen altijd onze best om groepen zo dicht mogelijk bij elkaar te plaatsen.
Terug naar FAQ

Rekenen jullie reserveringskosten?

Ja, de geprinte prijs op de ticket die u ophaalt in Manchester is geldig voor leden van of Manchester United of Manchester City. Bij leden bedoelen wij seizoenkaarthouders, die een ticket hebben voor elke thuiswedstrijd en dus korting ontvangen en hun betaalde prijs goedkoper uitvalt dan de onze. De reden is dat wij in juli/augustus kaarten voor elke wedstrijd via een officiële agent aankopen zodat wij klanten het hele jaar door kaarten kunnen aanbieden zodat ze van te voren hun reis kunnen plannen. En om die reden liggen onze prijzen 25% tot 50% hoger dan de seizoenkaarthoudersprijs die op uw ticket geprint staat. En voor sommige wedstrijden zoals tegen Arsenal, Liverpool, Chelsea, Local Derby's en Champions League e.d. ligt onze prijs tot 2 of 3 keer hoger dan de kaartprijs.
Terug naar FAQ

 

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen