Algemene voorwaarden

Zodra uw boeking is voltooid - bevestigd en betaald, kan deze niet gewijzigd, geannuleerd of vergoed worden. Wanneer uw boeking is voltooid raden we het aan om een kopie te printen. We zullen uw reserveringsbevestiging ook per e-mail opsturen.

Tickets

U dient uw voetbalkaartjes voor Manchester United en Manchester City op te halen bij een specifiek hotel in Manchester centrum, voorafgaand aan de wedstrijd. U kunt de voetbalkaarten bij het hotel ophalen vanaf 11:00 u. op de dag van de wedstrijd bij de hotelconciërge of bij de hotelreceptie. Het adres en openingstijden van het hotel zal duidelijk vermeld staan op de voucher die naar uw e-mail wordt gestuurd en kan ook worden teruggevonden bij "CONTACT" in Manchester door te klikken op CONTACT. In geen enkel geval kunnen we de tickets bij uw hotel in Manchester afleveren.

Datum

De exacte datum en tijd van de wedstrijd wordt tussen 5 en 9 dagen voor de wedstrijd bevestigd. Een wedstrijd in het weekend wordt altijd gespeeld op zaterdag of zondag en een doordeweekse wedstrijd vindt altijd op dinsdag of woensdag plaats. De tijd van de aftrap wordt altijd 4-9 dagen voor de wedstrijd bevestigd maar vindt meestal tussen 15:00 u. en 22:00 u. plaats. U kunt de data en de tijden van de aftrap die vaststaan terugvinden op de relevante website van de voetbalclub. Gelieve hier in uw planning rekening mee te houden aangezien wij GEEN, onder welke omstandigheden dan ook, tickets restitueren voor wedstrijden in Madrid. We zullen u niet informeren over bevestigde data en tijden maar we doen onze best de bevestigde data en tijden te publiceren op onze website zodra wij die informatie ontvangen.

Zitplaatsen

Om te zorgen dat belevenis van de wedstrijd optimaal en veilig is wordt u altijd geplaatst in het supportersvak van de thuisspelende ploeg en/of in het neutrale supportersvak van het stadion. U MAG NIET de team kleuren, kleding, sjaals etc. dragen van de tegenpartij en of openlijk met ze sympathiseren door bijvoorbeeld met ze mee te juichen. Als u zich niet houdt aan deze regels dan kan u de toegang tot het stadion worden ontzegd of voor/tijdens de wedstrijd worden gevraagd te vertrekken. Lees meer over de zitplaatsen bij onze FAQ. Er is een kans dat u wordt geplaatst in kleine groepjes 2+2, 2+3, 3+3, 2+2+3 etc. Maar als u via ons boekt bent u gegarandeerd dat u NOOIT een geïsoleerde ENKELE ZITPLAATS krijgt toegewezen. Wij doen altijd onze best om groepen zo dicht mogelijk bij elkaar te plaatsen, maar we kunnen het niet garanderen. Het gebeurt niet vaak dat een groep wordt opgesplitst maar het kan een enkele keer in het seizoen voorkomen.

FAQ

Wij adviseren het om de FAQ, zorgvuldig door te nemen als u vragen heeft of meer te weten wenst te komen over onze algemene voorwaarden.

Prijzen

De prijs die u op deze website betaalt zijn incl. de reserveringskosten aan ons, onze agent en de voetbalclub. De agent(en) waar wij gebruik van maken zijn de officiële agenten voor de club(s) en onze prijzen zijn door hun goedgekeurd en bevestigd. Lees meer over onze prijzen en kosten bij onze FAQ

Door uw boeking te voltooien gaat u akkoord met bovenstaande algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden, ManchesterLiverpool.nl

 

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen