Over ManchesterLiverpool.nl

ManchesterLiverpool.nl is een homepage, die als doel heeft om gewone mensen te helpen aan informatie en nog belangrijker aan tickets voor voetbalwedstrijden in en rondom Manchester en Liverpool op een gemakkelijke, slimme en veilige manier.

Informatie over Manchester United:

Manchester United Football Club werd in 1878 als Newton Heath L & YR FC opgericht. Vandaag de dag bestaat er geen twijfel dat Manchester United één van de meest machtige en populaire voetbalclub in de wereld is met meer dan 330 miljoen supporters wereldwijd. De club is de meest succesvolste in de Engelse voetbalgeschiedenis met een winnend verleden van 20 belangrijke titels sinds Alex Ferguson in November 1986 bij de club begon en zijn afscheid aan het einde van het seizoen 2012-13. Manchester United heeft de Engelse Landstitel sinds diens oprichting meer dan 19 keer weten te winnen en in 1999  won de club "the Treble". Een groep van beroemde voetbalsterren hebben voor Manchester United gespeeld waaronder Roy Keane, Eric Cantona, Bryan Robson, Christiano Ronaldo, Bobby Charlton, George Best, David Beckham en Peter Schmeichel. Het is altijd een geweldige ervaring om Manchester United te zien spelen in de Old Trafford.

Over Manchester City:

Manchester City F.C. wordt vaak gezien als de kleine Manchester club, en werd opgericht in 1880 als West Gordon. Manchester City won the British Championship drie keer, de FA Cup vier keer en de UEFA Cup één keer, dus zeker geen kleine club en vooral niet na 2008, toen zij door een groep sjeiks uit het Midden-Oosten werd gekocht. Gesteund door het bedrijf "Abu Dhabi United Group," wordt de waarde van de club over de 150 biljoen dollars geschat wat van Manchester City met één wedstrijd tot één van de rijkste clubs in de wereld heeft gemaakt! Dit wordt ook wel duidelijk door de spelersaankopen sinds 2008 met spelers als, Robinho, Craig Bellamy, Roque Santa Cruz, Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor en Kolo Touré. Dus we kunnen van Manchester City verwachten dat ze een echte stempel gaan drukken op het Engelse en Europese voetbal, en wat het ook niet vervelend maakt is om ze te zien spelen in hun prachtige stadion; City of Manchester Stadium.

Over Liverpool FC:

.

Over Everton FC:

.

Naast tickets voor Manchester United, Manchester City, Liverpool en Everton, kunt op deze website tevens tickets boeken voor Blackburn Rovers, Aston Villa, Stoke, Leeds United en Bolton - allemaal clubs die uit of in de buurt van Manchester en Liverpool komen.

Over ManchesterLiverpool.nl

 

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen